Vi har den mulighed, der passer dig!

Konceptet — køb, leje eller leasing

Bruger du ikke hydraulisk værktøj hver dag, eller har du behov for styring af større værktøjspakker? Så er det måske en fordel for dig at leje eller lease udstyr i stedet.

Vi tilbyder vores kunder flere forskellige løsninger, når der opstår behov for generatorer, værktøjskits, værktøjscontainere, hydraulisk, pneumatisk eller flangeværktøj, så jobbet kan løses med noget af det bedste udstyr, der er tilgængeligt på markedet. Det sikrer dig et solidt og præcist udført stykke arbejde.

Vi kan godt lide at kalde det en "pay-and-go"-løsning. Du køber ganske enkelt varen eller løsningen af os.

Det er den mulighed, som også er forbundet med de laveste omkostninger, når du skal anskaffe dig hydraulisk eller pneumatisk værktøj, generatorer, værktøjskits eller værktøjscontainere

Du har mulighed for at leje udstyr hos os. Det er typisk en løsning, vores kunder vælger, når hydraulisk eller pneumatisk værktøj, generatorer eller lignende udstyr ikke bruges permanent.

Vi vedligeholder og kalibrerer selvfølgelig værktøjet og udstyret efter hver udlejning, og det er din garanti for, at værktøjet og udstyret altid er i optimal stand.

At leje generatorer, hydraulisk eller pneumatisk værktøj er både en billig og hurtig løsning, når du har behov for specialiseret udstyr af høj kvalitet til præcise opgaver.

Vi har et utrolig stort udvalg af udlejningsudstyr på lager, som selvfølgelig kan lejes med meget kort varsel. Du kan altid kontakte os ved hastesager.

Hvis du på længere sigt skal eje udstyret, men ikke har mulighederne for at anskaffe det i øjeblikket, eller er du blot usikker på, hvordan dit fremtidige behov vil se ud. Så er leasing af generatorer, værktøjscontainere, hydraulisk eller pneumatisk værktøj en oplagt mulighed for dig.

Leasing er en oplagt måde at anskaffe effektivt specialiseret værktøj og udstyr af høj kvalitet.

Det er typisk en løsning, vores kunder vælger, når udstyret ikke kan anskaffes via driftsbudgettet.

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.