Tools Handling

Få en aftale, der inkluderer fuld service og håndtering af dit værktøj og udstyr – inkl. opbevaring, når du ikke har behov for værktøjet og udstyret.

For de af vores kunder, som har større mængder af værktøj og udstyr og typisk har løsninger, hvor værktøjet og udstyret er samlet i containere (se vores værktøjscontainerløsninger), tilbyder vi en komplet aftale, hvor vi håndterer alt værktøjet mellem de jobs, de anvendes til.

Vi kalibrerer, servicerer, reparerer, tæller op og rydder op i containeren efter endt job på et site. Som kunde slipper du altså for alt besværet med håndtering af dit værktøj og udstyr.

Når alt værktøj og udstyr er gennemgået, opbevarer vi dine containere, til du kontakter os for forsendelse til det næste job.

Kort sagt får du med denne løsning fuld service og håndtering af dit værktøj og udstyr.

 

Fuld service og håndtering

Service, reparation, kalibrering, opfyldning og opbevaring

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.