Service- og kalibreringsfaciliteter i topkvalitet og moderne kontorfaciliteter

Topmoderne faciliteter på en nemt tilgængelig lokation.

Klimastyret kalibreringsrum og serviceværksted med det nyeste udstyr i kombination med kompetente specialister skaber det bedste grundlag for kalibrering og service på topniveau.

Der stilles store krav til det udstyr, vi sælger, kalibrerer, reparerer og servicerer. Det kræver førsteklasses faciliteter for at kunne udføre opgaverne præcist. Vi har derfor separat klimastyret kalibreringsrum samt service- og reparationsfaciliteter med det bedste udstyr. Det skaber de bedste rammer for optimal opgaveløsning for vores specialister.

På hovedkontoret på Guldborgsundvej i Esbjerg findes både lager, værksted og salgskontor. Det nye domicil har topmoderne lager med lagerautomater, klimastyrede kalibrerings- og værkstedsfaciliteter og moderne kontor- og mødefaciliteter.

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.