Service, reparation og vedligeholdelse

Vi servicerer, reparerer og vedligeholder dit hydrauliske og elektriske værktøj på vores værksted. Dit værktøj og udstyr registreres i vores Tool Management System, der holder styr på data på dit værktøj og udstyr, såsom sidste test og tid til næste kalibrering - læs meget mere om dette under Tool Management System – og der følger selvfølgelig en fyldestgørende servicerapport med.

I moderne værkstedsfaciliteter i Esbjerg udføres service, reparation og vedligeholdelse af alle typer af hydrauliske, elektriske og pneumatiske specialværktøjer, som momentnøgler, kassettenøgler, hydraulikpumper, nutrunnere, manometre og måleudstyr.

Vi servicerer, reparerer og vedligeholder alle typer brands inden for hydraulisk og elektrisk værktøj. Vi er ISO 9001-godkendt og servicerer og kalibrerer i ht. gældende normer. Læs mere om vores godkendelser under HSEQ

Sikring af at servicen er rentabel
Når du får dit hydrauliske, elektriske eller pneumatiske værktøj serviceret, repareret eller vedligeholdt hos os, gennemgår vi altid udstyret, inden vi udfører selve testen og kalibreringen. Vi laver derfor altid en "as found test" før påbegyndt service eller reparation. Det gør vi for at sikre, at udstyret også har performet før indlevering, samt at en service eller reparationsopgave er rentabel i forhold til det indleverede hydrauliske, elektriske eller pneumatiske udstyr. Hvis det viser sig, at udstyret enten er beskadiget, eller at en service eller reparation ikke giver tilstrækkelig mening, hvad angår en forlængelse af udstyrets levetid set i forhold til nyanskaffelse, så drøfter vi selvfølgelig med dig som kunde for at nå frem til den løsning, som passer bedst til dit behov.

Har du udstyr, der skal til service eller reparation?
Download blanketten, udfyld den og læg den ved din vare, når du sender den til service eller reparation.

Blanket til udfyldelse: udstyr til service eller reparation
Blanket til udfyldelse - Service af cylinder/torque bolts

Hurtig service

Service, reparation og vedligeholdelse

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.