Foretrukket leverandør af værktøjsløsninger

Filosofi; vision, mission og værdisæt

Som specialister med fokus på best practice – hver gang – udarbejder vi den bedste og mest rentable værktøjsløsning til dig!

Vision

"Vi ønsker at være den foretrukne leverandør af specialiserede værktøjsløsninger til krævende industrier som vindmølleindustrien, entreprenørbranchen, forsyningskæden, den generelle industri og det Danske Beredskab"

Mission

"Vi leverer, servicerer, kalibrerer og udlejer specialiseret værktøj og skaber komplette kundetilpassede værktøjsløsninger, der gør håndtering af værktøj nem og samtidig har fokus på omkostningsoptimering"

Værdisæt

  • Sætter kunden i centrum
  • Arbejder engageret og med professionel stolthed
  • Optræder ansvarligt og er pålidelige
  • Er parate til at lære og dele viden
  • Bygger vores ledelsesstil på ærlighed og respekt

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.