Værdier

Om os

HYTOR Group A/S

HYTOR Group er moderselskabet for aktiviteterne i HYTOR Fluid Solutions og HYTOR Tools Solutions. Som gruppe er vi leverandør af tekniske systemløsninger og komponenter samt specialiseret værktøj til energi branchen.

Fra moderselskabet HYTOR Group håndteres alle administrative funktioner for alle tre selskaber.

Vores vision som gruppe er at:

Vi vil bidrage til den grønne omstilling i energisektoren på en overkommelig, pålidelig og bæredygtig måde for at sikre moderne energi til alle.

HYTOR Tools Solution

Stærkt team af erfarne specialister indenfor specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg til energibranchen primært vindmølleindustrien men også til entreprenør branchen og beredskabet.

Vores mission er at:

Vi vil være den foretrukne leverandør indenfor salg, service og udlejning af specialiserede værktøjs- og generatorløsninger af høj kvalitet. Løsninger som er på forkant med den teknologiske og digitale udvikling, der bidrager til øget effektivitet samt profitabel produktion af grøn energi.

HYTOR Fluid Solutions

HYTOR Fluid Solutions er den rette partner til individuelle systemløsninger inden for hydraulik, procesteknik og pneumatik. Vi er specialister i højt tryk og høj temperatur. Vores team af ingeniører rådgiver til det rigtige valg af både komponenter og løsningssammensætning, primært til energi branchen herunder både grøn energi men også olie- og gasindustrien, kraftværker og industrien generelt.

Vores mission er at:

Vi vil være den foretrukne leverandør af integrerede kundetilpassede hydrauliske og pneumatiske proces- og systemløsninger af høj kvalitet. Løsninger der teknologisk og digitalt fremmer den grønne transformation og sikrer optimal produktion hos vores kunder.

Kompetencer

Vores kompetencer spænder bredt og i den interaktiv animation, kan du få et indblik i, hvad vi laver til de forskellige industrier.

Kontakt HYTOR

Niels G. Langerhuus

CEO 

T: +45 7913 0001  

M: +45 2121 3381  

E: ngl@hytor.com  

Anne Mette Lorenzen

Business Development and Marketing Manager 

T: +45 7913 0002  

M: +45 2326 6426  

E: aml@hytor.com  

Per Østergaard

Sales Manager 

T: +45 7913 0041  

M: +45 2121 3373  

E: po@hytor.com  

Lene Rahbek Percival

Supply Chain Manager 

T: +45 7913 0060  

M: +45 2121 3383  

E: lrp@hytor.com  

Lone Hedegaard Jensen

HSEQ Manager 

T: +45 7913 0003  

M: +45 2965 9988  

E: lhj@hytor.com  

Se alle medarbejdere

Vi er certificerede indenfor arbejdsmiljø, miljø og kvalitet

For at sikre at vi lever op til vores høje standarder, arbejder vi kontinuerligt og proaktivt for at styrke og udbygge vores ledelsessystem, som er certificeret i henhold til følgende ISO-standarder.