Produkter – systemer

Tryktestsystemer

Testunits til tryktest og trykprøvning tilpasset præcis til dine behov og specifikationer. Uanset om du har behov for stationært at udføre trykprøvning og tryktest af eksempelvis ventiler i egne faciliteter, eller du har behov for en transportabel trykprøvnings- og tryktestenhed, så har vi stor erfaring med at designe og konstruere tryktestsystemer, der passer til dit behov.

Vores tryktestsystemer laves både manuelle og fuldautomatiske med fuld sporbarhed og lagring af data via WiFi. Systemerne kan leveres med testtryk op til 400 bar og med CE-mærkning – selvfølgelig med fuld dokumentationspakke.

Stationære eller mobile tryktestsystemer til trykprøvning. Manuelle eller fuldautomatiske tryktestsystemer med fuld dokumentationspakke. Herunder ses et eksempel på en transportabel tryktestenhed med løftehåndtag øverst.

Specifikationer:

  • op til 4.000 bar
  • Log over testresultater – tryk og temperatur
  • Kan anvendes til både vand og olie

Vi designer og konstruerer tryktestsystemer i ht. dine kravspecifikationer. Det spiller ingen rolle for os, om du har behov for at teste komponenter enkeltvis eller skal trykteste flere komponenter på samme tid. Vi designer systemet, så du får den mest optimale løsning, og så du også kan få tryktestet dine komponenter eller dit system korrekt, hurtigt og sikkert.

System med automatisk test af 15 ventiler samtidig.

Se nærmere på, hvordan et af de fuldautomatiske tryktestsystemer, vi har lavet, virker. På videoen ses en testkørsel af fuldautomatisk tryktest til trykprøvning af 15 ventiler på samme tid

Lej et hydrostatisk testsystem

Det er muligvis ikke hver dag, du har behov for at udføre en hydrostatisk tryktest, men du har alligevel behov for et pålideligt system, der samtidig er sikkert og nemt at anvende og kan operere med et højt tryk. Derfor er det muligt at leje vores specialbyggede hydrostatiske tryktestsystemer. Vi har en lang række modeller på lager til hurtig levering.

  • Tryk op til 50.000 PSI
  • Flow maks. 31 l/min.
  • Plug-and-play-løsning
  • ATEX-zone 1 godkendt

Download datablad og se alle modeller til rådighed

Automatisk tryktestenhed til test af 15 ventiler samtidig.

Transportabel tryktestløsning. Håndtaget foroven gør den nem at transportere.

Professionel rådgivning

Fuld dokumentationspakke