Produkter – systemer

Hydrauliske power packs – HPU

Hydrauliske power packs, også kaldet HPU-enheder, designes og bygges både som en selvstændig enhed og i kombination med et Well Head Control Panel (WHCP) og akkumulator racks.

Specifikationer på, hvad den hydrauliske power pack (HPU) skal kunne, er meget individuelle. Tæt dialog mellem kunden og vores designteam i designfasen skaber det helt rigtige fundament for den optimale hydrauliske power pack (HPU) løsning. Vi konstruerer derfor den hydrauliske power pack (HPU) i henhold til de kravspecifikationer, du har.

De hydrauliske power packs (HPU) er velegnet som forsyning til hydrauliske kontrolpaneler (Well Head Control Panel – WHCP), og dermed XCV og ESD-ventilerne, primært anvendt i olie- og gasindustrien.

Specifikationer

Hydrauliske power packs – HPU

inkl. eller ekskl. tank – designet til at indeholde samlet aktuator- og akkumulatorvolume
Pressostat/trykkontakt til indikering af "pressure high"
Tank level-indikator for "low level"
Levelglas
Akkumulatorer: Tryktransmitter på nitrogensiden til indikering af nitrogentryk
Junction boxe til "IS" og "NON IS" tilslutninger
Start/stopkontrolboks til pumpe

 

Årtiers erfaring med opbygning af systemløsninger til krævende industrier som blandt andet design og konstruktion af Hydraulic Power Packs (HPU'er) gør os til en erfaren sparringspartner, når du skal have sammensat en Hydraulisk Power Pack-løsning.

Vi har gennem tiden leveret en lang række løsninger til olie- og gasaktiviteterne på Nordsøen og i Mellemøsten, vi er derfor stærke inden for specificering, komponentvalg og dokumentation.

 

Købsoptioner

Professionel rådgivning

Fuld dokumentationspakke