Produkter – systemer

Akkumulatorer

Beregning og konstruktion er essentiel for korrekt akkumulering af energi, så du opnår optimal drift. Vi har stor erfaring i beregning af forholdene og specifikt optimal beregning i forhold til adiabat eller isotermisk afladning.

Vi har defineret og designet akkumulatorer i årtier og har stor erfaring i både store krævende systemer og akkumulatorsystemer i mindre skala. Alle vores akkumulatorer er designet, så de er let tilgængelige og nemt kan vedligeholdes. De har alle et fælles forladepunkt uanset antal af akkumulatorer i systemet.

Systemet kan inddeles i forskellige tryksystemer; low pressure, medium pressure og high pressure.

 

Vores design er tilpasset det ønskede arbejdsområde, hvilket sikrer, at procesventilen altid kan åbne det ønskede antal gange. En stopventil, bleed-ventil og overtryksventil på undersiden af akkumulatoren gør det muligt at tage akkumulatoren sikkert ud til service og vedligeholdelse.

Vores erfaring inden for olie- og gasindustrien giver os den korrekte ballast i forhold til at arbejde med systemer, der skal kunne drives optimalt i barske miljøer, ligesom alle vores akkumulatorer kan designes, så de lever op til dine specifikke krav og ønskede certificering.

Alle akkumulatorer leveres, så de nemt og sikkert kan tilknyttes Hydraulic Power Units (HPU) og Well Head Control Panels (WHCP). Disse akkumulatorer kan altså både være en del af et større system, men også være et stand-alone-system. Alle akkumulatorer leveres selvfølgelig komplet med fusible plug og burst disc, hvilket sikrer afblæsning, hvis der skulle opstå brand.

Specifikationer

Akkumulatorer

Trykklasser Low pressure, medium pressure og high pressure
Standarder Eurocodes, ASME, PED, CE
Dokumentation Ja

Købsoptioner

Professionel rådgivning

Fuld dokumentationspakke