Kompressorservice

Service og reparation af alle typer kompressorer, absorptionstørrere, køletørrere og filtre med kort varsel. Grundig, effektiv og regelmæssig service af din kompressor forlænger levetiden på dit udstyr og giver driftsmæssige fordele.

Vi rykker ud med kort varsel og medbringer selvfølgelig altid de mest almindelige service- og reservedele, så vi omgående kan foretage optimering og eventuelle reparationer. Vores erfarne servicemontører kan ofte forudse potentielle udfordringer med dit kompressoranlæg og er under kompressorservicen i stand til at foretage de nødvendige tiltag for at undgå driftsstop eller tab af tryk.

Vi udfører service på alle typer kompressorbrands og modeller som:

  • Stempelkompressorer og skruekompressorer 
  • Absorptionstørrere og køletørrere 
  • Filtre og filterstationer

Vores kompressorservice dokumenteres selvfølgelig med en rapport, der overholder alle lovkrav.

Lej en kompressor, hvis du har nedbrud

Skulle du være så uheldig, at dit udstyr trænger til en større vedligeholdelse, som kræver, at det tages ud af drift, tilbyder vi selvfølgelig en "erstatningskompressor", som kan holde din produktion kørende mens vi foretager reparationerne.

 

Fordelagtig serviceaftale på kompressorservice

Forebyggende regelmæssig service på kompressor, lufttørrer og filtre forlænger levetiden på både dit kompressoranlæg og produktionsudstyr, minimerer energiforbruget og giver højere driftssikkerhed. Vil du derfor være sikker på, at dine serviceintervaller overholdes, så kan du have stor fordel af at indgå en serviceaftale på kompressorservice med os. Det er der mange fordele ved: 

  • Vi holder styr på det aftalte serviceinterval (antal driftstimer, helårligt, halvårligt eller…?)
  • Servicemontøren kontakter kundens kontaktperson og aftaler det servicetidspunkt, der passer bedst
  • Vi opbevarer stamkort med historik over udskiftning af reservedele og filtre i vores online servicesystem TMS
  • Rabat på alle medfølgende servicedele

Lækagesøgning / energioptimering

Mangel på luft er ikke nødvendigvis det samme som at øge kapaciteten af luft. Der kan være utætheder i dit trykluftsystem, som gør, at trykket mangler, og det kan koste dig dyrt. Vi foretager derfor ofte lækagesøgning hos en lang række af vores kunder, der får udført kompressorservice. Det sikrer, at det ikke er utætheder, der er årsag til tab af tryk. Læs mere om vores lækagesøgning her, og se nærmere på, hvilke besparelser og energioptimeringsfordele det kan give dig.

Læs mere om lækagesøgning her

 

Beholderinspektion

Der er lovpligtige eftersyn af trykluftbeholdere, hvilket betyder at beholderinspektion kun må udføres af bemyndigede organer. Disse er udpeget i henhold til direktiv PED 2014/68/E4 om transportabelt trykbærende udstyr. Godkendte bemyndigede organer fremgår af NANDO-listen.
Vi kan ligeledes forberede beholderen til godkendelse og derpå arrangere godkendelse med dokumentation.

Hurtig udrykning

Forlænger levetiden