Kalibrering – manometre

Effektiv og pålidelig kalibrering af manometre op til 2.500 bar på basis af DS/EN 837 til en konkurrencedygtig pris og leveringstid. Ved køb af kalibrering medfølger der selvfølgelig certifikat med kalibreringsrapport.

Vi kalibrerer dine manometre i vores eget værksted eller on-site. Vores værksted er udstyret med det nyeste udstyr, heriblandt kalibreringsbænke fra WIKA.

Vores mobile kalibreringsværksted er den perfekte løsning til dig, der ønsker effektiv og pålidelig kalibrering, samtidig med at transporttiden til og fra kalibreringsværkstedet spares.

ISO-certificeret
Vi er ISO 9001:2015-certificeret af DnV-SL A/S, og kalibrering udføres udelukkende af egne uddannede specialister med mange års erfaring inden for kalibrering af manometre op til 2.500 bar på basis af DS/EN 837.

Reparation ved defekt

Er dit manometer beskadiget eller defekt, har vi mulighed for at reparere manometret med det samme, både i vores eget værksted og on-site i vores mobile kalibreringsværksted. Såfremt det ikke er økonomisk ansvarligt at reparere manometret, kan vi levere et nyt fra vores store udvalg af manometre fra blandt andet Armano (tidligere Armaturenbau), Delta Controls og mange flere.

Servicekontrakt

Indgår du en servicekontrakt med os, garanterer vi et minimumslager på netop de manometre, du anvender. Det sikrer dig hurtig levering, såfremt dit manometer ikke kan repareres.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 7913 0000 eller e-mail kalibrering@hytor.com, så kalibrerer vi dine manometre på dine præmisser.

Send dit manometer til kalibrering

Har du udstyr til kalibrering, beder vi dig udfylde blanketten, der downloades herunder og vedlægge dit udstyr.

Download blanket til kalibrering af manometre

Korrekt og dokumenteret

DS/EN 837