Code of Conduct

Code of Conduct

Vores Code of Conduct er din sikkerhed for, at alle vores aktiviteter sker i overensstemmelse med gældende nationale love og regler i alle de lande, vi opererer i.

Vores Code of Conduct indeholder standarder, som gælder for vores forretningsadfærd.

Alle vores aktiviteter sker i overensstemmelse med gældende nationale love og regler i alle lande, hvor vi opererer. Vi søger hele tiden at forbedre vores etiske, sociale og miljømæssige adfærd.

Vores mål er at mindske vores aktiviteters påvirkning af miljøet, sørge for vores medarbejderes sundhed og sikkerhed, sikre retfærdig og rettidig aflønning af vores arbejdsstyrke og opføre os hæderligt i forbindelse med vores aktiviteter.

Vi har en forventning om, at alle ansatte respekterer og lever op til vores Code of Conduct.

Vi forventer ligeledes, at alle de forretningspartnere, som udfører arbejde for os og leverer udstyr og tjenesteydelser, vil bidrage til vores bestræbelser for at fremme ansvarlig praksis på tværs af hele forsyningskæden.

 

Download Code of Conduct

Find medarbejder

Lone Hedegaard Jensen

T: +45 7913 0003

M: +45 2965 9988

E: lhj@hytor.com

Bliv ringet op
Find medarbejder

Kundetilpassede løsninger med dokumentation i verdensklasse.

Hydrauliske og pneumatiske styresystemer, kemikalieinjektion, tryktestsystemer og specialiserede ventilløsninger er blot nogle af vores spidskompetencer.

Vi har leveret kundetilpassede systemløsninger og proceskomponenter af høj kvalitet til blandt andet olie- og gasindustrien i flere årtier. Vi er kendt for at være vores kunder sparringspartner der rådgiver til den rigtige tekniske løsning i lyset af både specifikationer, funktion, vedligeholdelsesomkostninger, plads, dokumentation og økonomisk ramme.

Vores specialister er det perfekte match af teknisk og praktiske uddannet, hvilket giver vores kunder løsninger der er gennemtænkte og funktionelle. Vores erfaring er et af vores stærkeste kompetencer, det giver vores kunder en tryghed i at vi er kompetente til at vejlede og konstruere den rigtige løsning.