Kurser

Lunch and learn

Er du af og til i tvivl, når du skal vælge de korrekte instrument-fittings til en given opgave med hensyn til formål, materiale, tryk og omgivelser? Kender du alle faldgruber ved montage af instrument-fittings for at undgå lækage? Eller er du ikke klar over de risici, der kan være ved at kombinere forskellige materialer? Så står HYTOR gerne klar til at klæde dig og dine kollegaer på til en sikker og korrekt udvælgelse og anvendelse af instrument-fittings på tværs af formål, materiale og tryk.

Hvis du og dine kolleger sætter frokostpausen af, så kommer vi med frokostsandwich og selvfølgelig en specialiseret instruktør, som deler ud af sin viden og ekspertise. ”Lunch and Learn” giver på baggrund af vores tekniske oplæg rig mulighed for en uformel teknisk diskussion om de forskellige aspekter, der gør sig gældende ved valg af instrument-fittings. Vi medbringer en bred vifte af produkter og er specialiserede i at finde frem til det produkt, der passer til din produktion og dine udfordringer. Den viden vil vi gerne dele ud af, og derfor er ”Lunch and Learn” en god mulighed for at udbygge din tekniske viden for videre selvstændig udvælgelse af korrekte produkter samt fejlsøgning på eksisterende anlæg.

Kontakt os på 7913 0000, eller send en mail til sales@hytor.com.

 

Varighed
”Lunch and Learn” varer typisk 1-2 timer med et teknisk oplæg på ½-1 time og efterfølgende diskussion i plenum. Derefter er der afsat tid til individuel diskussion og sparring. Vi pakker altså ikke sammen efter 1 time og tager hjem!

Hvem kan med fordel deltage?
Alle, som arbejder med fittings og rør til daglig og/eller designer opgaver med fittings og rør.

Dato og pris
Datoen bestemmer du, og vi kommer ud til dig. Det er ganske gratis, og vi tager sandwich med til alle deltagere. ”Lunch and Learn” betyder, at alle deltagere kan spise deres frokost under vores tekniske oplæg.

Hos os tilbyder vi også mere dybdegående kurser i instrument-fittings – højtryk (over 1000 bar) og instrument-fittings, dobbelt klemring og doseringspumper Kurserne er dagskurser med afsluttende prøve, som dokumenteres med et certifikat.